FloraApp

Je gehele tuin binnen handbereik

1

Flora App

De FloraApp is een moderne en gebruiksvriendelijke app om uw teeltproces in te zien en acties en waarnemingen vast te leggen.

De app is zeer veelzijdig in te zetten en waarnemingen worden op maat gemaakt zodat elke kweker zijn vertrouwde werkwijzen eenvoudig kan digitaliseren. Al uw registraties kunnen voorzien worden van foto’s en gestructureerd vastgelegd worden. Om nauwkeurig te kunnen registreren identificeren wij uw partijen via QRcodes.

Rassen

De FloraApp creert een connectie tussen verkoop en de tuin. Zo is iedere gebruiker op elk moment op de hoogte van de aanwezige rassen, beoordelingen en specificaties. Duidelijke productfoto’s zorgen voor een compleet beeld van het soort plant.​

Ontwikkeling

Het is belangrijk dat producten in ontwikkeling vanaf het begin worden geidentificeerd en gemonitord. Dit is makkelijk met de FloraApp. Het verzamelt bovendien alle gegevens van het ontwikkelproces op één plek.

Realtime partij-informatie

​Twijfel bij medewerkers over werkzaamheden bij een bepaalde partij? Door simpelweg de QR-code te scannen of partijnummer op te zoeken hebben zij direct inzicht in alle relevante partij-informatie. Zo worden foutieve werkzaamheden voorkomen.

Beheer van takenlijsten

Takenlijsten kunnen eenvoudig worden aangepast en bijgewerkt. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte communicatie met het personeel in de tuin. Met behulp van relevante filters weten zij op elk moment van de dag wat er moet gebeuren.

Registratie gewasbescherming

Zorg dat je op een makkelijke en duidelijke manier voldoet aan de digitale milieuregistratie (MPS). In de app kunnen acties worden aangemaakt en vastgelegd. Deze functie geeft daarnaast een waarschuwing bij het gebruik van middelen met een klantrestricitie.